top of page

Останній дзвоник 2019



31 травня 2019 року у Хотинській філії відбулося свято Останнього дзвоника. Свято, як завжди було гамірне і багатолюдне. Гамірне, бо не в силі здобувачі стримати емоції на порозі літніх канікул. А багатолюдне, бо зібрало воно на шкільному дворі не лише вчителів, вихованців, а й їхніх батьків, і ще чимало людей, які не байдужі до життя філії.

Звуки Державного Гімну України сповістили про урочисте відкриття лінійки. Теплі привітання учасникам освітнього процесу з нагоди Останнього дзвоника висловила завідувач філії Дудар В. М.

Потім, свої враження про перший рік навчання висловили школярі Нової української школи та подарували присутнім красивий танець:"Чарівний віночок".

Багато хороших слів лунало і з вуст четвертокласників, які на святі прощалися із початковою школою та своєю першою вчителькою Друховець Н. Г. Діти привітали усіх гарними віршами та запальним танком "Рушник вишиваний".

Потім прийняли естафету випускники 9 класу - гарні слова лунали на адресу класному керівнику та усім учасникам освітнього процесу, а випускниця Рибак Юлія подарувала усім присутнім пісню "Прощавай рідна школа".

На святі чимало учнів філії одержали Похвальні листи, Грамоти та Подяки за успішне навчання, спортивні та культурні досягнення, перемоги у олімпіадах, конкурсах та змаганнях.

Свято показало, що цей день дійсно сповнений веселих посмішок друзів. Партнерство, дружба і злагода об’єднала усіх присутніх учнів, батьків, вчителів і гостей.

І ось настала довгоочікувана хвилина, коли пролунав останній дзвінок 🔔🔔🔔, сповістивши про закінчення 2018-2019 навчального року.




bottom of page