top of page

МО класних керівників початкових класів


Школа — це майстерня, де формується

думка підростаючого покоління, треба

міцно тримати її в руках, якщо не хочеш

випустити з рук майбутнє. А. Барбюс

14 березня 2019 року на базі філії Хотинська ЗОШ І-ІІ ступенів опорного закладу Прислуцький НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ" відбулося чергове засідання методичного об'єднання класних керівників початкових класів за темою: «Формування національно-патріотичної компетентості учнів». Методичне об’єднання класних керівників проходило у творчому та продуктивному форматі.


В рамках засідання було заслухано доповідь Друховець Н.Г. на тему «Формуваня національно-патріотичної компетентості учнів», виступи Пархомчук Н.М. із теми: «Шляхи вдосконалення виховання громадянина-патріота» та Козлової М.В. «Формування гармонійно розвиненої особистості, яка поєднувала б у собі і духовне багатство, моральну чистоту, патріотизм і дисциплінованість».


Практичною частиною засідання був тренінг учителя вищої кваліфікаційної категорії Шнайдер Г.Д. «Формування ціннісного ставлення до себе». Тут були представлені напрацювання творчої групи вчителів Хотинської філії з теми «Здоров’я дитини-здоровий спосіб життя».


Також на методичному об’єднанні ділились досвідом роботи та показали високий рівень творчої майстерності класні керівники, що атестуються у 2018/2019 навчальному році: Друховець Н.Г. та Булавіна Р.В.



bottom of page