top of page

Батьківський всеобуч "Підготовка дітей до школи. Перший клас без проблем"



Відповідно до нового Державного стандарту початкової освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.02.2018 року за №87 та з метою здійснення просвітницької роботи про "Нову українську школу", налагодження партнерських відносин з батьками майбутніх першокласників 29 березня 2018 року в нашому закладі відбулося заняття батьківського всеобучу з теми "Підготовка дітей до школи. Перший клас без проблем".


Перед батьками із змістовною лекцією виступила Марина Володимирівна Рубінс, методист комунальної науково-методичної установи "Березнівський районний методичний кабінет", яка зосередила увагу на роль батьків у новій українській школі.

Присутнім на заході батькам було представлено відеозвернення Віталія Григоровича Люшина, голови Березнівської районної державної адміністрації, про роль влади у впровадженні нового державного стандарту початкової освіти.


Перед батьками виступила Наталія Анатоліївна Мамчур, логопед опорного закладу, яка говорила про основні завдання, що стоять перед батьками у формуванні мовлення дітей.


В заході також взяли участь адміністрація закладу, вчителі початкових класів.


Завдячуючи батькам, виступаючим, захід виявився цікавим, змістовним та корисним. Бажаємо всім творчості, добра та миру!


Файли для скачування:



bottom of page